foto1

PROJECT INFO

Titel: Restyle website TQL.nl

Opdrachtgever: The Question Library

Skills: Webdesign, UX / UI design

2017

PROJECT OMSCHRIJVING

The Question Library is een zakelijk kennisplatform dat antwoord geeft op dagelijkse bedrijfsvragen van ondernemers, directies, managers en professionals op het gebied van strategie & management, bestuur, marketing & sales, HRM, financiën/control, juridische zaken en ICT. TQL biedt eenvoudig, overzichtelijk en betrouwbaar toegang tot deze kennis.

De opdracht: ontwerp een restyle van de website waarin een heldere user experience m.b.t. vraag & antwoord wordt ervaren en een herkenbaar element verwerkt is dat bedoeld is voor alle functies rondom abonnementen. De kleuren per onderwerp moeten blijven omdat dit wordt doorgevoerd in PDF’s en paperbacks.

Om gebruikers die vanaf de homepagina binnenkomen te leiden naar de onderwerpen, vragen en antwoorden, worden de onderwerpen d.m.v. een automatische slider weergegeven. Gebruikers kunnen direct op een sub-onderwerp klikken om daarna de vraag & antwoord pagina te openen.
Gebruikers die bijvoorbeeld via Google direct op de vraag & antwoord pagina terecht komen, kunnen direct door naar de volgende vraag of een ander onderwerp.

Het kleurverloop oranje – roze wordt alleen gebruikt voor functies m.b.t. abonnementen. De kleuren creëren samen een herkenbaar element in de website.

foto2 foto3
Wil jij ook een nieuwe restyle van jouw website?

Stuur een mailtje!
foto4 foto5