ik

SOFIE VAN ROOIJ

Geboortedatum: 14 maart 1994

Woonplaats: Leiden

Skills: Webdesign, UX/UI design, HTML, CSS, video editing, Sketch, Wordpress, Bootstrap, Shopify

Programma's: Sketch, Adobe CC, Final Cut Pro, Github, Marvel Prototype

- - -

OVER MIJ

Bewust bezig zijn met wat je doet (en met je omgeving) om zo verandering te creëren. Visualiseren helpt mij dit na te streven. Ik krijg energie van mooie dingen zoals een prachtig design van lamp, schoen of kunstwerk. Van een geniaal app- of webdesign wordt ik enthausiast. Iets tastbaars designen wat waarde biedt voor de gebruiker doe ik dan ook als beroep.

Ze zeggen dat je een SHOE ADDICT bent als je denkt dat je nog wel ergens één paar kwijt kunt. Ok.. GUILTY.

Ik heb mijn Bachelor of Science, Communication & Multimedia Design, in 2016 afgerond aan de Hogeschool van Amsterdam. Sinds mijn afstuderen ben ik designer in een digitale omgeving. Naast mijn werk ben ik als freelance designer inzetbaar en doe ik op vrijwillige basis verschillende visuele uitingen voor KVTOP, mijn korfbalvereniging uit Sassenheim. In mijn vrije tijd of op reis illustreer ik graag of lees ik een boek. Neem voor mijn illustraties een kijkje in mijn gallery.

Heb je een designer nodig? Of zou je willen weten wat ik van een bepaald project van vind? Graag geef ik je advies of help ik jou met de design & creatie van een website, app, merk, event of printuiting. Je kunt me altijd een mailtje sturen, klik op de knop hieronder.

Stuur mij een mailtje