ik

SOFIE VAN ROOIJ

Geboortedatum: 14 maart 1994

Woonplaats: Leiden

Skills: Webdesign, UX/UI design, HTML, CSS, video editing, Sketch, Wordpress, Bootstrap, Shopify

Programma's: Sketch, Adobe CC, Final Cut Pro, Github, Marvel Prototype

- - -

OVER MIJ

Bewust bezig zijn met wat je doet (en met je omgeving) om zo verandering te creëren. Visualiseren helpt mij dit na te streven. Ik krijg energie van mooie dingen zoals een prachtig ontwerp van een lamp, schoen of kunstwerk. Van een geniaal app- of webdesign word ik enthousiast. Iets tastbaars designen dat waarde biedt voor de gebruiker doe ik dan ook als beroep.

Ze zeggen dat je een SHOE ADDICT bent als je denkt dat je nog wel ergens één paar kwijt kunt. Ok.. GUILTY.

Ik heb mijn Bachelor of Science, Communication & Multimedia Design, in 2016 afgerond aan de Hogeschool van Amsterdam. Direct na mijn studie startte ik mijn loopbaan als digital en graphic designer. Momenteel werk ik bij het bureau Schuttelaar & Partners. Naast mijn werk ben ik als freelancer inzetbaar en ontwerp ik op vrijwillige basis verschillende communicatie uitingen voor KVTOP, mijn korfbalvereniging uit Sassenheim. In mijn vrije tijd of op reis illustreer ik graag of lees ik een boek. Neem voor mijn illustraties een kijkje in mijn gallery.

Heb je een designer nodig? Of zou je willen weten wat ik van een bepaald project van vind? Graag geef ik je advies of help ik jou met het design en de creatie van een website, app, merk, event of printuiting. Je kunt me altijd een mailtje sturen, klik op de knop hieronder.

Stuur mij een mailtje