ik

SOFIE VAN ROOIJ

Telefoon: 0631783808

Skills: UX/UI design, HTML, CSS, graphic design, video editing, Sketch, Wordpress, Bootstrap

Geboortedatum: 14 maart 1994

- - -

OVER MIJ

Visueel bezig zijn is mijn ding. Ik kan een bepaald beeld precies in mijn hoofd zien, daarom praat ik vaak met mijn handen of schets ik het. 'Teken het maar' valt dan ook onder mijn favoriete bordspellen. Ik wil dingen graag goed doen, dus zo nodig gebruik ik honderd potloden om iemand helpen te begrijpen wat ik zie. Pixelperfect = HAPPY.

Ze zeggen dat je een SHOE ADDICT bent als je denkt dat je nog wel ergens één paar kwijt kunt. Ok.. GUILTY.

Reizen, iets waar ik mega blij van word. Het ontdekken en ervaren van andere culturen in andere landen over de hele wereld vind ik magisch. Mijn ervaringen hebben een positieve invloed op mij gehad. Ik vind het mooi dat er zo veel verschillende culturen op de wereld zijn, elk met eigen normen en waarden. Respect voor eigenheid en creativiteit is mijn streven. Zonder de genieuze breinen zoals Marshall McLuhan, George R.R. Martin en Aung San Suu Kyi is de wereld lost in limbo.

Naast reizen houd ik er van om mijn vrije tijd in te vullen met het illustreren van (abstracte) vormen en karakters. Dit doe ik in mijn schetsboekje of Illustrator. Check mijn super coole Dribbble account voor verschillende illustraties.

Ik heb mijn Bachelor of Science, Communication & Multimedia Design, in 2016 voltooid aan de Hogeschool van Amsterdam. Trots dat ik zo veel heb kunnen leren en mijn kennis en skills als Visual Interface designer al 2 jaar kan delen en gebruiken.

Wil jij een nieuwe huisstijl of website voor jouw bedrijf? Graag help ik jou met het creëren van een geschikte visuele stijl voor bijvoorbeeld de website, app, het merk, event of printuitingen. Mail mij via info@sofievanrooij.nl of bel naar 0631783808, dan bespreken we de mogelijkheden met een kopje koffie!

Stuur mij een mailtje